Light Drop Weight Tester TERRATEST 4000 USB

Leichtes-Fallgewicht-terratest-4000-USB-3

Testare cu placa dinamică de sarcină în conformitate cu standardul ASTM E2835-11

Light Drop Weight Tester TERRATEST 4000 USB este ideal pentru determinarea calităţii compactării solului din construcţia de drumuri şi căi ferate, terasamente, conductele şi cablurile subterane, pistele de aeroporturi / căi de rulare, construcţia de baraje, diguri, fundaţii, şantiere de construcţii.
Fereastra mare şi butonul extern de control permit lucrul cu o cutie închisă, protejând astfel componentele electronice din interior, chiar şi în cele mai extreme condiţii de pe şantier.
Toate rezultatele măsurătorilor sunt stocate pe un stick de memorie USB, acest lucru asigurând o arhivare şi o analiză confortabilă pe PC folosind software-ul inclus „TERRATEST 2.0”

TERRATEST-4000-USB-englCaracteristici:
Aparat complet echipat Light Drop Weight pentru teste în conformitate cu standardul ASTM E2835-11
Cutie rezistentă la apă cu fereastra mare şi buton extern de control
Sistem GPS cu ilustrare prin imagini preluate din satelit
Imprimantă integrată pentru listare imediată
Stick de memorie USB pentru un transfer de date convenabil
Memorie internă pentu stocarea automată a datelor
Software pentru PC „TERRATEST 2.0” pentru analiza şi managementul datelor
Mod de editate text
Baterie de mare capacitate reîncărcabilă

Noul Light Drop Weight Tester TERRATEST 4000 USB a fost prezentat pentru prima dată la expoziţia BAUMA 2013 de la München. El a fost proiectat având la bază deflectometrul TERRATEST 3000 GPS, cel mai vândut model din ultimii trei ani. Toane componentele, ca sistemul GPS, imprimanta, display-ul, butoanele, bateria reîncărcabilă performantă şi stick-ul de memorie USB, sunt compact instalate în cutia electronică „ROBUSTA” pentru a avea întotdeauna garanţia manipulării uşoare pe şantierele de construcţii.

Light Drop Weight Tester TERRATEST 4000 USB foloseşte un stick USB pentru trasferul confortabil al datelor măsurătorilor în PC. Cu software-ul TERRATEST 2.0 inclus, evaluarea datelor testelor este absolut uşoară, şi veţi fi capabili de a prezenta într-un mod profesional documentaţia măsurătorilor.