Light Weight Deflectometer cucereşte India

15 decembrie 2014

TERRATEST la bc-Bauma India 2014

Echipamentele Light Weight Deflectometer de la TERRATEST sunt prezente pentru a treia oară la cel mai mare târg de construcţii din India – „bc-Bauma India 2014”. În perioada 15-18 decembrie 2014, TERRATEST are standul propriu în pavilionul german din hala 3.
TERRATEST 5000 BLU este primul aparat Light Weight Deflectometer cu tehnologie Bluetooth şi aplicaţie pentru sistemul de operare Android. „Încă din prima zi am avut discuţii foarte promiţătoare cu cu autorităţile rutiere şi companiile de construcţii civile”, a declarat Frank G. Schulz, directorul general al TERRATEST GmbH. „Potenţialii nostri clienţi sunt absolut încântaţi de tehnologia Bluetooth a instrumentelor Light Weight Deflectometer. Posibilitatea de a controla aceste aparate TERRATEST cu un smartphone sau o tabletă cu Android, a stârnit un interes foarte puternic. Ne aşteptăm ca aparatele Light Weight Deflectometer de la TERRATEST să aibe o prezenţă majoră pe piaţa indiană în următorii ani”, a adăugat Frank G. Schulz.
TERRATEST a livrat deja în ultimii ani o varietate de echipamente Light Weight Deflectometer care se încadrează în cerinţele firmelor de construcţii, universităţilor şi companiilor de inginerie civilă din India.

Articolul anterior: