TERRATEST 6000 BLU – Light Weight Deflectometer cu Bluetooth + App


Echipamentele Light Weight Deflectomer (LWD) „TERRATEST 6000 BLU” sunt cele mai inteligente aparate de testare cu placă dinamică de sarcină din lume şi primele care utilizează tehnologia Bluetooth + o aplicaţie pentru smartphone şi navigare vocală.
TERRATEST 6000 BLU revoluţioneză domeniul de testare a gradului de compactare al solului cu placă dinamică de sarcină deoarece este primul aparat de acest gen din lume care nu foloseşte cabluri pentru transferul datelor. Măsurătorile sunt transmise prin Bluetooth de la placa de sarcină la computerul de măsurare, smartphone sau tabletă. Este un avantaj imens pe şantierele de construcţii deoarece computerul de măsurare nu mai trebuie plasat lângă componentele mecanice. Astfel, nu vă stă în cale nici un cablu pentru transferarea datelor.
TERRATEST 6000 BLU este adecvat pentru utilizarea pe orice teren deoarece operarea fără cablu duce la evitarea deteriorării „punctului slab” al aparatului – conectorul de pe placa de sarcină. Fără cablu = nici o problemă!

Light-weight-deflectometer-TERRATEST-5000-BLU-englAvantaje:
Inovaţie mondială: Bluetooth – cablurile nu vă incomodează în timpul măsurătorilor
Inovaţie mondială: aplicaţie pentru sistemul de operare Android – puteţi controla aparatul Light Weight Deflectometer prin intermediul telefonului sau a tabletei
Inovaţie mondială: navigare vocală – instrucţiunile vocale vă îndrumă de-a lungul procesului de măsurare
Rezistent la apă la fiecare utilizare datorită capacului de sticlă
Sistem GPS cu imagini preluate prin satelit
Imprimantă integrată pentru listare rapidă
Stick de memorie USB pentru transferul convenţional al datelor în computer
Memorie internă pentru stocarea imediată a rezultatelor testelor
TERRATEST 2.0 – software nou pentru PC, pentru analiza şi managementul rezultatelor şi al datelor
1 an garanţie de la producător

Light Weight Deflectometer TERRATEST 6000 BLU realizează testele pentru determinarea calităţii compactării cu placa dinamică de sarcină într-un mod foarte confortabil utilizând tehnologia Bluetooth. TERRATEST 6000 BLU este primul deflectometru din lume care transmite wireless datele de la placa de sarcină la dispozitivul de măsurare, smartphone sau tabletă. Acesta este un mare avantaj pe şantierele construcţiilor, deoarece nici un cablu nu incomodează procedura de testare. Deci, fară cabluri, fără probleme!
Light Weight Deflectometer TERRATEST 6000 BLU este deosebit de adecvat pentru utilizarea pe şantiere, deoarece operarea fără cabluri elimină deteriorarea „punctului slab” al aparatelor Light Weight Deflectometer – conexiunea de pe placa de sarcină.