Exemple de utilizare

Testare cu placa dinamică de sarcină: în 2 minute obţineţi rezultatele!

Light-Falling-weight-deflectometer-examples-TERRATEST

Măsurătorile cu placa dinamică de sarcină – Light Falling Weight Deflectometer – de la TERRATEST sunt ideale în determinarea gradului de compactare pentru companiile de construcţii.

Cu echipamentele Light Falling Weight Deflectometer angajaţii dumneavoastră sunt capabili să facă testele cu placa dinamică de sarcină direct pe şantier în doar 2 minute. Fără teste de laborator, fără vehicule de încărcare, chiar şi în zonele greu accesibile. Verificarea calităţii compactării solului cu aparatele Light Falling Weight Deflectometer înainte de începerea construcţiei vă ajută sa evitaţi problemele. În acest fel se poate dovedi mai târziu că măsurile de îmbunătăţire a solului au fost utile.

Testele cu echipamentele Light Falling Weight Deflectometer se pot face pe tot şantierul de construcţie, în cel mai scurt timp şi fără costuri adiţionale, chiar şi în locuri greu accesibile, cum ar fi şanţurile şi terasamentele. Optimizaţi astfel procesul de compactare, economisind bani în fiecare zi.

Light-Falling-Weight-DeflectometerEchipamentele de testare Light falling weight de la TERRATEST sunt ideale în cazul măsurătorilor pentru determinarea gradului de compactare pentru:

Lucrări de amenajare
Construcţia de drumuri
Construcţii civile
Conducte de canalizare
Liniile electrice
Grădinărit şi pesagistică
Construcţia de căi ferate
Contrucţia de terenuri sportive