Tehnologia de fabricaţie

Light-Falling-Weight-Deflectometer-TERRATEST-5000-BLU-Made-in-Germany-b

Aparate Light Weight Deflectometer produse în Germania
Inovaţie mondială cu tehnologie Bluetooth

Ca şi expert, în cazul echipamentelor Light Weight Deflectometers, TERRATEST a proiectat şi a fabricat aceste aparate inovatoare de testare a solului, luând în considerare cerinţele clienţilor în ceea ce priveşte performanţa, eficienţa şi lucrul pe şantierele de construcţii. TERRATEST vă oferă un produs complet pentru măsurători cu placa dinamică de sarcină – Light Weight Deflectometer – pentru lucrările de terasament, construcţia de drumuri şi construcţii civile. Aparatele Light Weight Deflectometers TERRATEST 4000 USB și TERRATEST 6000 BLU şi-au dovedit utilitatea de-a lungul timpului de peste 2000 de ori pe toate continentele. Datorită standardelor ridicate de calitate în care se încadrează instrumentele Light Weight Deflectometer – echipamente complete, robuste, precise, cu manoperă excelentă, ne-am bucurat de aprecierea clienţilor noştri, fie că a fost vorba de terasamente, construcţii de drumuri sau contrucţii civile.

Lastplattenmontage-233x300 Fabricate în centre de producţie cu maşini-unelte controloate numeric – CNC (computer numerical control)
Stratul de nichel aplicat electrolitic este foarte rezistent la elementele corozive alcaline (prezente în var, ciment, beton etc),  le face adecvate pentru utilizarea pe şantierele de construcţii
Mânerul ergonomic pentru reţinerea inelului hexagonal ajută la o manevrare uşoară pe şantiermade-in-germany
Componente de înaltă calitate
Mâner protejat cu bulă de nivel integrată
Fabricat în Germania