Light Weight Deflectometers

În conformitate cu standardul ASTM E2835-11 pentru testarea cu placa de sarcină

Light-falling-weight-deflectometerTERRATEST-5000-BLU-with-APP
Light-Falling-Weight-DeflectometerAparatul Light Weight Deflectometer pentru testarea cu placa dinamică de sarcină de la TERRATEST este o soluţie rapidă şi simplă de testare a capacităţii portante şi a calităţii compactării solului. Ca şi specialist în deflectometre, TERRATEST proiectează intrumente de măsură inovative bazate pe cerinţele clienţilor privind performanţa, eficienţa şi adaptarea la şantierele de construcţie.
TERRATEST oferă o gamă completă şi cuprinzătoare de produse pentru măsurători cu placa dinamică de sarcină pentru terasamente, construcţii de drumuri şi stratificarea pistelor.
Peste 2.500 de echipamente Light Falling Weight Deflectometer produse de către TERRATEST sunt utilizate pe toate continentele în ultimii ani. Calitatea deosebită a acestor aparate alături de o serie de alte facilităţi ne-a adus o înaltă reputaţie în rândul utilizatorilor: armata germană Bundeswehr în Afganistan, construcţia căii ferate de mare viteză Beijing-Shanghai sau construcţiile civile din Munchen. Fie ca este vorba de orice construcţie rutieră, sau lucrări publice, TERRATEST este extrem de apreciat pentru calitatea superioară a instrumentelor sale robuste şi precise – Light Falling Weight Deflectometer.

Standarde internaţionale pentru Light Falling Weight Deflectometer

Aparatele Light Falling Weight Deflectometer pentru testare cu placă dinamică de sarcină de la TERRATEST respectă următoarele standarde germane şi internaţionale:

Leichtes-Fallgewicht-Bluetooth-152x300 TP BF-StB partea B 8.3 ediţia 2012avantaje Light-falling-weight-deflectometerTERRATEST
Standard german: Engineering Code for Soil and Rock in Road Construction

 ASTM E2835-11
American Standard Test Method for Measuring Deflections using a Portable Impulse Plate Load Test Device

 ZTV E-StB 09
Standard german: Additional terms of contract and rules for earthwork in road construction

 ZTV T-StB 95
Standard german: Additional terms of contract and rules for subbases in earthwork

 ZTV A-StB 97 /2012
Standard german: Additional terms of contract and rules for excavation in traffic access

 RVS 08.03.04 martie 2008
Standard austriac: Compaction test by means of dynamic plate load test

 RIL 836, Deutsche Bahn AG
Guideline for the use of the Light Weight Deflectometer in railway construction

 UNE 103807-2:2008
Standard spaniol: Plate Load Test by means of the Light weight deflectometer – part 2

 TB 10102-2004, J338-2004
Standard chinez: Regulation for soil testing in railway construction

TERRATEST produce două modele de Light Falling Weight Deflectometer pentru testul cu placa dinamică de sarcină: TERRATEST 5000 BLU, care funcţionează wireless şi TERRATEST 4000 USB, varianta cu conexiune prin cablu.
Ambele modele au în componenţă cutia electronică ROBUSTA complet echipată şi rezistentă la apă. Pentru a proteja circuitele electronice de praful din şantierele de construcţii, puteţi opera sistemele de control şi de măsură ale echipamentelor TERRATEST, cu ajutorul unui buton extern.
TERRATEST asigură o gamă largă de accesosrii pentru Light Falling Weight Deflectometer, cum ar fi sistemul mobil de testare CARRELLO, sau cutia de transport MILANO.